Den nye hjemmeside er nu klar
Nu er det op til medlemmerne at bruge hjemmesiden aktivt og flittigt, så vælgerne opdager at Liste T er et levende forum, der er værd at stemme på. Læs her hvad vi forventer af jer,

Op til valget har vi prøvet at forbedre Liste Ts hjemmeside, så brugerne nemmere finder det nye og så medlemmerne har nemmere ved at skrive på hjemmesiden.

Det er vores håb at vi kan få en levende hjemmeside med mangfoldigt nyt, gode debatter og annoncering af arrangementer af interesse.

Hjemmesiden skal ikke kun være Liste T's officielle ansigt ud af til, Vi håber også at medlemmerne vil bruge siden til at fortælle, hvad der rører sig i lokalområdet og give et bud på, hvad der er vigtigt at debatere. Det kan være alt fra hvad der sker i foreningslivet til frustrationer over nedskæringer eller visioner for lokalområdet.

Liste T blev engang dannet af vrede unge mennesker, som nu er blevet gamle og sure. Lad det ikke være hindring for at vise, at vi stadig mener det rigtige.

Alle medlemmer kan logge ind og oprette nyheder og arrangementer, når de har noget på hjerte. Og sende nyhedsmail om indlægget til de andre medlemmer og abonnenter på nyhedsmailen. Til alle indlæg er det muligt at skrive kommentarer, så vi kan få gang i debatten.

Kærlige hilsner hjemmesidekomiteen,

Erling, Poul og Peter 

3-3-2013 - Peter Frostholm
Valgtilforordnet til EU-valg søges
Sådan skriver du på hjemmesiden
Den nye hjemmeside er nu klar

Alle emner