Manglende læserbreve??
Nu har jeg i mere end 2 uger haft følgende læserindlæg liggende hos FAA, uden at de har bragt dem. Har I læst dem i amtsavisen, så jeg blot har overset dem?
 
Anstændighed??
Følgende kan aftenen efter vælgermødet i Kirkeby findes på facebook:
 
 
Vil nu køre ud med juntabilen og hente Enhedslistens lokal kandidat nummer 2, Susanne Gustenhoff som skal til vælgermøde i Kirkeby.

Kig forbi Kirkeby Hallen kl 19.30 - vi ses
 
4 personersynes godt om dette.
Karen LarsenTerrorbekæmpelse- ved du nok
Steven Johannes Legênevi slap for at blive angrebet med møgspredere og majssnittere...
Steven Johannes LegêneSusanne Gustenhoff klarede det fint, i modsætning til Arne Ebsen havde hun ikke sin overbevisende hånd i bukselommen.. Og Lars Erik Hornemannkunne som hendes sidemand, som sædvanligt ikke lade være med at fjolle, bare for at tage lidt af hendes taletid..

Aftenens hedeste emne var et vejbump... bare for at berolige mine revolutionære kampfæller, i udkanten er det væsentligste i verden, et vejbump.
Steven Johannes Legênesom én fra panelet sagde: er du træt af vejbump stem på Jens Munk.. men Jens Munk, som jeg sad ved siden af, sad og snakkede med et par af sine kernevælgere, dem med blå kedeldragt og FAF kasket og konen med boppet hår, så han hørte ikke selv at han blev fremhævet... han snakkede i det hele taget under hele seancen, som var lidt CV Jørgensen præget.. Kirkeby når det er bedst"
 
På samme side kan du også finde et bannerfoto af ”Anstændighedens Plads”. Det lader vi lige stå et øjeblik.
Steven er ikke hvem som helst. Han står som nr. 4 på kandidatlisten for Enhedslisten.
 
Venlig hilsen
Arne Ebsen
Nyvej 48, Ulbølle
5762 V. Skerninge
 
 
Jens Hagn-Meincke fra LA påstår, at mad- og måltidspolitikken er et diktat fra politikerne. Intet kunne være mere forkert! Politikken er udarbejdet af en arbejdsgruppe, hvor medlemmer fra dagplejen, daginstitutioner og skoler var med fra starten af. Sammen med personale fra sundhedsområdet har de formuleret en politik, der ser på mere end kost og ernæring.
 
Ansvaret for at politikken bliver omformet til praksis er hos de enkelte institutioner og deres bestyrelser. Her indgår i skolesammenhæng også elevråd på lige fod med forældre og skolens ansatte. Mig bekendt har man haft en grundig drøftelse af, hvordan de vil håndtere opgaven.
 
I formålet for politikken kan man bl.a. læse: "børn, forældre og ansatte i kommunen får en fælles ramme at handle ud fra. Det skal være en fælles sag for kommunen og forældrene at støtte børnene i at få sunde vaner."
 
Konkret har kommunalbestyrelsen valgt at etablere LOMA projektet på Nymarkskolen. Det drejer sig nemlig ikke alene om, hvad vi indtager af føde, men også om kendskab til produktion, madens æstetik, dens kulturelle sammenhæng og råvarernes bæredygtighed.
 
I den øjeblikkelig proces omkring den kommende folkeskolereform peges bl.a. på, at kost- og ernæringslære er vigtige brikker i fremtidens uddannelse - i Liste T vil vi gerne medvirke til at tanken bliver en integreret del af undervisningen.
 
Mad- og måltidspolitikken kan man læse på nettet eller en trykt udgave. Det vil vi anbefale Jens at gøre. 
19-11-2013 - Arne Ebsen
Følg os på facebook
valgvideo
Idræt i udskolingen
Valgprogram for Liste T
Valgteknisk samarbejde
Liste Ts valgpjece
Liste Ts program
Valg til folketinget - tilforordnede til valgstederne?
Valgundersøgelse
Manglende læserbreve??
Absolut sidste udkald
Vælgermøde i Ulbølle
Fuld damp på kedlerne

Valgpjece og annonce
Vælgermøde LO/FOA
Vælgermøde i DRFyn og TV2Fyn
Vælgermøde i SIS
Revideret valgkalender
Giv en hånd med
Valgprogram
Ny hjemmeside

Alle emner