Så er det nu fru Ullemose!!!

Ellers løber de om hjørner med jér, der skal agere stemmekvæg for Venstres skattelettelser til de velbjærgede. Uanset om det er topskatten eller Velhaverghettoen i Gentofte, der skal have sænket ejendomsskatterne, så er det vel ikke DFs politik. Sæt hælene i ellers udstiller I endnu en gang hulheden i jeres egne løfter. Foreløbig er I 28 mio. kr. bagud på point, så uanset hvor mange gule sedler Tulle stikker ind i sin budgetmappe, så redder det næppe kommunerne for drastiske besparelser fra 2017 og frem. Penge, der som finansministeren – af alle dage - fredag d. 13 i et svar til finansudvalget konstaterer: Claus Hjort: ”Ja, penge fra kommuner kan bruges på skattelettelser.”

 

Skal omprioriteringsbidraget på 1% fra kommunerne sammen med regionale og statslige besparelser på 2% bruges til at smøre Venstre og LAs økonomiske bagmænd? Skal dagpasning, skoler og ældrepleje i Svendborg Kommune lide under, at der skal være plads til lidt flere whiskysjusser og au-pairpiger i Hørsholm? Skal Skårup og Thulesen Dahl endnu en gang lægge sig fladt ned for Lars Løkke og co. Det er sidste udkald, hvis de menige medlemmer af DF ikke bare skal rette ind og holde deres kaje, når Messerschmidt og co. spiser kirsebær med magtens mørkemænd.

 

Hvor er modet til at tale Roma imod, Dorthe Ullemose? Du har siden forsommeren haft mulighed for at sige stop, men hver gang forsøger du blot at foregøgle vælgerne, at pengene nok skal komme retur – vi venter fortsat på, at det bliver tilfældet – imens leger partitoppen kispus med jer og fylder jeg med falske forhåbninger. Hvor længe vil I stå model til den topstyring – eller lurer der alligevel en lille Rikke Karlsson i dig, som tør stille triumviratet til ansvar for deres stiltiende accept af de borgerliges økonomiske vendetta mod kommunernes selvstyre.

 

Venlig hilsen

Arne Ebsen

16-11-2015 - Arne Ebsen
Lars Nissen, Rantzausminde skole spørger:
Bredt budgetforlig
Med løgnen som våben
Lunde kursuscenter
Mod - mening - muligheder
Skærmtrold!
Pressemeddelelse Fra Liste T, SF og Socialdemokraterne
En tur i baljen
Man skal ikke kaste med æbler...
Det hele faldt til jorden
Åbne arme eller sund skepsis?
Så er det nu fru Ullemose!!!
budgetaftale mellem A, F og T
Rivejernet hakker og skuffer
Idræt i udskolingen
Idrætsskoleprojektet i udskolingen
Gårdhavemøde
Debatmøde om bibliotekets fremtidMindehøjtidelighed på torvet
Svendborg-projektet
Bilag
KOMMUNALBESTYRELSES MØDE D. 07. OKTOBER 2014
Solceller på tværs
budgetaftale mellem A, F og T
Budgetaftale
Borgerlige grupper sejler rundt uden kompas og kaptajn
Filippahuset overlever
Trapperne vaskes oppefra!
Æblet kan falde for langt fra stammen
Vær realistisk!
Boomerang! BANG.
Vrøvl Mylenberg
Læserindlæg til FAA
Budgetforlig
Budgetmøde på Facebook
Kommuneplan - borgerinddragelse
Kommunalbestyrelsesmedlemmer i Svendborg udtaler:
Fillippahuset lukkes
Visionsgruppen for Landdistrikter

Alle emner