Det hele faldt til jorden
Nedenstående læserindlæg blev i en forkortet form bragt i FAA lørdag - udgaven her er til Den lille Avis, som forhåbentligt når at bringe det i den kommende uge.

Selvom DF havde samlet alle lokale tropper og fået repræsentanter fra Langeland til at møde frem, ja så blev de mødt af en uindtagelig borg i Hundstrup ved borgermødet torsdag aften. Det var indlysende, at ingen ønskede at drøfte de landspolitiske forhold, som DF'erne så gerne ville fylde mødet med. Borgerne var i stedet mødt frem for at få stillet spørgsmål og få svar på det, der er relevant for deres kommende hverdag.

Det fik de god hjælp til af Ulrik Pihl, der til daglig er leder af Holmegaard-centeret på Langeland. Der var klare svar og der blev ikke stukket noget under stolen. Det vil naturligvis ikke være uden problemer at huse 100 unge drenge i ret snævre rammer, men den umiddelbare fornemmelse efter borgermødet, er at de unge knægte nok skal få al den hjælp, der er brug for. Der er rigtig mange positive kræfter, der gerne vil bidrage til at gøre opholdet på Eskebjergvej så meningsfyldt som nu muligt.

Pinlige forsøg på at skabe modvilje og opfordre til fordomsfulde holdninger fra den sædvanlige stab af DF'ere, Jens Munk, John Jensen og Kim Welcher (DF’s kommunalbestyrelsesmedlem på Langeland) faldt på stengrund. Det var en prisværdig demonstration af, at der mange steder i vores lokalområder fortsat er en ordentlighed, som ikke er så let af finde i den daglige debat i de landsdækkende medier. 

De mange brave borgere ønskede ikke at bruge deres tid på en diskussion,  hvor standpunkterne på forhånd er kendte. Måske skød DF’erne reelt sig selv i foden, for med den massive taletid og den modvilje alle fornemmede, mistede de kritiske røster fra lokalområdet både lysten til at blive slået i hartkorn med DF og modet til at stille deres personlige spørgsmål. Et klart selvmål fra DF at forsøge at kuppe et møde til at føre deres velkendte fordomme frem.

Det manglende format hos DF'erne afsløres vel bedst af, at Kim Welcher som udenforstående tillader sig at snigløbe den ansvarlige medarbejder fra Langeland for åbent tæppe. Ulrik Pihl efterlod et sobert og ærligt indtryk, det er mere end man kan sige om DF. Sjældent har jeg set en så udtalt mangel på situationsfornemmelse. 

13-12-2015 - Arne Ebsen
Lars Nissen, Rantzausminde skole spørger:
Bredt budgetforlig
Med løgnen som våben
Lunde kursuscenter
Mod - mening - muligheder
Skærmtrold!
Pressemeddelelse Fra Liste T, SF og Socialdemokraterne
En tur i baljen
Man skal ikke kaste med æbler...
Det hele faldt til jorden
Åbne arme eller sund skepsis?
Så er det nu fru Ullemose!!!
budgetaftale mellem A, F og T
Rivejernet hakker og skuffer
Idræt i udskolingen
Idrætsskoleprojektet i udskolingen
Gårdhavemøde
Debatmøde om bibliotekets fremtidMindehøjtidelighed på torvet
Svendborg-projektet
Bilag
KOMMUNALBESTYRELSES MØDE D. 07. OKTOBER 2014
Solceller på tværs
budgetaftale mellem A, F og T
Budgetaftale
Borgerlige grupper sejler rundt uden kompas og kaptajn
Filippahuset overlever
Trapperne vaskes oppefra!
Æblet kan falde for langt fra stammen
Vær realistisk!
Boomerang! BANG.
Vrøvl Mylenberg
Læserindlæg til FAA
Budgetforlig
Budgetmøde på Facebook
Kommuneplan - borgerinddragelse
Kommunalbestyrelsesmedlemmer i Svendborg udtaler:
Fillippahuset lukkes
Visionsgruppen for Landdistrikter

Alle emner